Aangezien fokken voor ons een hobby is en wij voor eventuele kopers dus tijd moeten vrijmaken om naar stal te gaan ivm werk zou ik willen vragen het volgende te lezen vóórdat u een afspraak maakt.

-        Kom alleen bij echte interesse.

.        Onze prijzen zijn vanaf prijzen. Bij langere training wordt de prijs hoger.

-        Weet van tevoren waar u het paard/veulen gaat stallen

-        Overleg eerst met het gezin/partner

-        Ben u het niet eens met de prijs, dat kan maar kom dan niet.

-        De meeste paarden zijn jong en kunnen hier niet door het hele gezin uitgeprobeerd worden.

-        Zowel op tiktok als op Facebook onder Eenigenburgerpaard zijn filmpjes te vinden van onze                paarden.

-        De toekomstige plek van onze paarden is belangrijk. Ze zijn niet gewend om 20 uur per dag op            stal te staan. In kudde verband met inloopstal heeft zeker de voorkeur.

Kiowa

Kiowa

Merrie Kiowa wordt in 2023 twee jaar.

Zwart met kol. Draagt vos-gen. 

Gentype Ee

Op tiktok en Facebook zijn we te vinden onder “ eenigenburgerpaard” daar zijn ook filmpjes van Kiowa te zien.
Kiowa is een mix IJslander x American Saddlebred en echt een natuur tölter. Ze is heel erg lief, braaf en makkelijk. 100% gangenpaard.
Onbeleerd uiteraard maar dit zal geen probleem zijn met haar.
Gewend aan kinderen en andere dieren. Ze heeft een nieuwsgierig karakter, heel zachtaardig, dapper en vriendelijk. Niet gauw onder de indruk. Een ideaal recreatie-gangenpaard.

Als veulen veel mee gewandeld om te wennen aan verkeer. Trailer laden geleerd. Voetjes bekappen geen probleem. De basis zit er goed in.
Ze is een 4 ganger en zal minstens met een 1.50cm stokhoogte eindigen verwachten wij. Echt een vrij groot barok gangenpaard. Haar vader is Floki frá Feti.

Wij verkopen haar vanwege haar leeftijd niet aan beginners of kinderen en ervaring in de extra gangen zou handig zijn bij haar.
Prijs is 3200 euro, ze staat in een opfok in Friesland nu. Ze kan daar tot maart 2023 blijven staan. Tot zo lang is de opfok betaald.


Haar prijs is 3200 euro

Deel deze pagina